Spark i gang etter sommeren

Møtelokaler

Finn møtelokaler for å holde kurs og konferanser med herlig innslag av lokal mat og andre opplevelser.  Velkommen til oss i Åfjord!

Spark i gang etter sommeren

Møtelokaler

Finn møtelokaler for å holde kurs og konferanser med herlig innslag av lokal mat og andre opplevelser.  Velkommen til oss i Åfjord!

Våre møtelokaler

I Åfjord har vi spennende møtelokaler for både små og mellomstore grupper. Her kan du kombinere overnatting og opplevelser med kurs og konferanser. Vi er opptatt av lokal og kortreist mat. Unn deg og dine en fantastisk matopplevelse med mat fra våre lokale tilbydere. Våre aktører tilbyr det beste av det beste når det kommer til unike smaksopplevelser.

Kuringen Bryggehotell

Vakkert til inne i ei bukt omringet av øyer og holmer finner du Kuringen Bryggehotell med flotte møtelokaler og sjøutsikt. Kuringen er en gammel klippfiskbrygge som har bevart sin historie og fått en spennende moderne makeover. 

Her har vi overnatting med havutsikt, restaurant flytende på ei laksemerd, sauna på sjøen og kajak med glassbunn. Matopplevelsene, menneskene og naturen gir deg en midtnorsk kystopplevelse du sent glemmer. 

Fosen Fjordhotel

Helt ute i elvebredden ved Nordelva ligger Fosen Fjordhotel. Vi brenner for vårt lokalsamfunn. Fra hotellhagen kan du se laksen sprette mens du nyter et nydelig måltid basert på rene lokale råvarer. Gjennom hele året vil du kunne komme hit for å nyte lokal kultur. 

Vi har flere møtelokaler som kan benyttes og du kan overnatte på nyoppussede rom hvor du har mulighet til å speide utover Åfjorden fra hotellvinduet.

Bygda 2.0

En bærekraftig, oppgradert, urban og attraktiv liten landsby – «microcity». I mektig natur, og med fokus på arkitektur, møteplasser, mat, kunst og kultur, arbeider vi for et unikt, fortettet bo- og arbeidsmiljø.

Bygda 2.0 byr på møtelokaler, kontorplasser og konsertlokaler i et bygg med unik plassering ved sjøkanten. I samme bygget er et eget bakeri og flere andre håndtverkere som dyrker sitt verk.

Stoksund Seapark

Her hos oss leier vi ut rorbuer og båter til fiskeglade mennesker eller deg som er ute etter en kystopplevelse med innhold fra fjord og sjømat. Topp oppholdet med en tur i skybaren! 

Vi har møterom og selskapslokaler slik at du kan ta med jobben for noe utenom den vanlige arbeidshverdagen. Få mat laget i vår egne smie med vedfyrt pizzaovn og slapp av i skybaren etter en dag med hardt arbeid.

Stokkøy Strandhotell

Nede i strandlinja på en 500 meter lang strand kan du besøke Stokkøy Strandhotell og dets helt unike arkitektur. Her kan du overnatte under jordens overflate og holde møter i lokaler med utsikt mot storhavet. 

Egen strandbar med restaurant, eget bakeri, urtehage og økologisk sauegård, produkter fra lokale bryggeri og destilleri, fiskere og bønder, bærplukkere og ystere. Hva er det du ikke kan oppleve på Stokkøya?

Åfjord tilbyr opplevelser for livet med

Fosen Aktiv

Få opphold skreddersydd til deres interesser. Fosen Aktiv er et event og aktivitetsfirma basert i Åfjord. Vi dyrker sykkelglede, fiskeminner, kortreist, packraft og spiser masse sjø- og lokalmat.  Med våre nyinnkjøpte el-sykler får du en herlig sykkelopplevelse i vakker natur, med god mat i godt selskap fra en av våre lokale guider. Vi kombinerer gjerne sykkelturen med packraft, fiske og lokale matfristelser. 

Unike opplevelser

Våre møtelokaler er spredt utover kommunen og gir mulighet til mange flotte opplevelser. Opplev mer av Åfjord ved å skreddersy opplegg sammen med Fosen Aktiv eller les mer om hva du kan oppleve i Åfjord ved å ta en titt på våre tilbydere under. 

GI DINE KOLLEGER EN HELT UNIK KICK OFF

På grunn av smittevern og COVID-19 oppfordres det til å undersøke med hvert enkelt sted hvilke bestillingsregler som gjelder. Det oppfordres samtidig til å vise smittehensyn.

Unike matopplevelser

I Åfjord er vi opptatt av lokal og kortreist mat. Våre aktører tilbyr det beste av det beste når det kommer til unike smaksopplevelser. Opplev spennende retter fra hav og fjell med tilbehør dyrket i egne områder. 

Spennende arkitektur

Opplev historie og unik arkitektur i skjønn harmoni.  Mange spennende steder å oppleve. Vi har bevart gamle tradisjoner i moderne vri. Overnatt under jorden i spennende arkitektur som skjermer og bevarer naturen på en helt eksepsjonell måte. 

Tøffe naturopplevelser

Åfjord har vi høye fjell og dype hav. Våre aktører er spredt og tilbyr det beste fra både land og vann. Du kan komme for å oppleve havet på sitt mest glitrende, elva når laksen spretter lekent og høye fjelltopper i solnedgangen. 

Eksklusiv overnatting

Overnatting i Åfjord byr på mange spennende og unike opplevelser. Overnatt under jorden, ved lakseelver og med havet som nærmeste nabo. Lei hus i rolige og private omgivelser eller camp på spennende lokasjoner.